Sport

România visează frumos. Minunea se poate întâmpla în Sâmbăta Mare. Scenariul care îi duce pe „tricolori” alături de SUA, Canada, Finlanda sau Suedia

România visează frumos. Incredibil, deşi a pierdut cu 1-6 primele două meciuri de la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă Divizia I, Grupa A, Naţionala României are încă şanse reale să facă o minune, să ajungă în elita hocheiului mondial şi să joace meciuri de gală cu SUA, Canada, Finlanda sau Suedia.

După victoriile cu Ungaria, 2-1, şi Coreea de Sud, 3-2, exista un scenariu plauzibil care duce România în Grupa Mondială.

Astfel, în acest moment, pe primele 4 locuri la Campionatul Mondial Divizia I Grupa A sunt Slovenia 6 p (va face probabil 9 după meciul cu Japonia în care conduce cu 2-0 după prima repriză), Ungaria 6 p (3 meciuri), România 6 p (4 meciuri) şi Italia 5 p (3 meciuri).

Astfel, dacă Slovenia bate Japonia face 9 puncte. Dacă diseară Ungaria învinge Italia, va ajunge şi ea la 9 p. În acest scenariu, un lucru e cert înaintea meciurilor de mâine, Italia nu mai poate să promoveze.

Mâine, în ultima zi, meciurile care ar conta sunt România – Japonia (ora 13.30) şi Ungaria – Slovenia (ora 20.30). România cu 6 puncte, celelalte două cu câte 9 puncte. Astfel, „tricolorii” ar avea nevoie de un succes în 60 de minute cu niponii. Ar ajunge la 9 puncte şi ar mai avea nevoie ca Slovenia să învingă în timp regulamentar Ungaria. În aceste condiţii, Slovenia ar termina prima cu 12 p, urmată de… România, cu 9 p, la egalitate cu Ungaria, dar cu avantajul victoriei în meciul direct.

Mai un scenariu în care ai noştri pot promova, dar ţine cu adevărat de domeniul SF. În schimb, dacă Italia bate diseară Ungaria, „tricolorii” nu mai pot încheia pe locul secund, pentru că e greu de crezut ca mai apoi, mâine, italienii vor pierde cu Coreea de Sud.

Dacă Slovenia nu învinge în 60 de minute Japonia, în meciul care are loc la această oră, atunci pentru ca România să promoveze este nevoie ca „tricolorii” să bată Japonia, iar Ungaria să învingă astăzi Italia şi mâine Slovenia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare