Expres

Un nou val de praf saharian va acoperi România

Un nou val de praf saharian va acoperi România. Ploile prognozate vor favoriza depunerea acestuia. Vor fi vizate mai ales regiunile vestice și sud-vestice.


„În perioada 21 – 22 mai, circulaţia aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, peste sud-estul Europei”, a transmis, astăzi, ANM.


Miercuri (22 mai) va mai fi prezentă peste nord-vestul, centrul şi sudul României. Ca urmare a ploilor prognozate în ţara noastra, în următoarele 48 de ore, depunerile de praf vor putea fi observate în zonele şi în intervalele menţionate mai sus”, a mai informat ANM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
30 zile în urmă

Hai sictir cu praful ăsta.E plin de metale grele,da voi uitați va la ProTV și Digi că va zic aia că e nisip! Și că vaccinul e sigur și Eficient -)))))

Barbu Gh.
Răspunde la  Ron
29 zile în urmă

Prostimea trebuie eradicată cumva. Dacă nu a ținut cu waxul, sunt și alte metode. Doar că trebuie să găsim și partea bună a lucrurilor: prea s-a cretinizat populația. Unul ca penalul cu scripca a ajuns primar și are șanse să… Citeşte mai mult »

Willy
29 zile în urmă

In Brasov nu avem nevoie de praf, chiar si saharian. Avem pe barbughey care e praf destul. Praf care dupa ce ca e imbacsit cu laturi mai e si putinist.
#barbu prafu
#barbu prostu cainele nostru

Back to top button