Sport

La ce echipă va juca în sezonul viitor brașoveanul Dennis Politic

La ce echipă va juca în sezonul viitor brașoveanul Dennis Politic.

Mijlocașul ofensiv al „câinilor” a fost, luni seară, omul decisiv pentru FC Dinamo în victoria cu 2-0 în fața celor de la Csikszereda. Dennis Politic a marcat ambele goluri, în repriza secundă, iar „alb-roșii” au un avantaj de luat în seamă înaintea meciului retur al barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga de fotbal.

Se anunță, totuși, un meci interesant la Miercurea Ciuc, ținând cont că ar putea fi prezent în tribune și premierul Ungariei, Viktor Orban, cel ce are numele scris pe lojă.

La ce echipă va juca în sezonul viitor brașoveanul Dennis Politic

„Mă bucur forate mult pentru victorie și mă bucur și pe plan personal. Cred că ne-am creat destul de multe ocazii. În prima repriză a fost greu să-i desfacem pe ciucani, dar știam că o dată cu primul gol o să vină și mai multe ocazii și goluri”, a declarat Politic, după partida de pe „Arena Națională”, la Digi Sport.

Chestionat despre ofertele pe care le are, ținând cont că în această vară îi expiră contractul cu Dinamo, jucătorul în vârstă de 24 de ani a precizat: „Nu mă gândesc la asta acum. Mă bucur că am câștigat. Eu sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Nu e job-ul terminat, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai mult și s-a terminat doar 2-0”.

La ce echipă va juca în sezonul viitor brașoveanul Dennis Politic

Din țară, Dennis Politic este dorit la Universitatea Craiova și Universitatea Cluj, însă și gruparea din „Ștefan cel Mare” are de gând să-i facă o ofertă de prelungire a angajamentului.

Deocamdată, mă gândesc să joc aici, la Dinamo, și când va fi momentul să vină o ofertă din străinătate, bineînțeles. Oricine își dorește să joace la cel mai înalt nivel, a mai spus Politic, sesizându-se faptul că ar vrea să „prindă” un contract „afară”.

În fapt, și Ioan Andone l-a sfătuit pe brașovean să aleagă calea străinătății…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button