Sport

Viitorul handbalului brașovean?!…

Viitorul handbalului brașovean?!…

George Scripcaru, cel ce candidează pentru postul de primar al Brașovului din partea alianței PNL-PSD la alegerile din 9 iunie, a fost prezent, astăzi, la Sala Metrom.

„Am trecut pe la Sala Metrom, unde am susținut echipa de handbal feminin Transilvania Brașov în meciul cu Rm. Vâlcea. Baza Sportivă Metrom este o investiție importantă inițiată în ultimul meu mandat de primar, dar, din păcate, abandonată de actuala Administrație USR. Aici ar fi trebuit să fie construit până acum un campus sportiv. Sportul de performanță merită tot sprijinul nostru, iar astfel de baze sportive sunt esențiale pentru dezvoltarea comunității”, a declarat George Scripcaru.

Viitorul handbalului brașovean?!…

George Scripcaru a profitat de ocazie și a discutat cu Mariana Tîrcă, director tehnic la ACS Transilvania Brașov, și Simona Gogârlă, antrenoarea echipei de junioare 2 de la CS Chimia Rm. Vâlcea (foto, mai sus). Iată că nu iese fum fără foc – Detalii, AICI.

ACS Transilvania Brașov a câștigat partida cu CS Chimia Rm. Vâlcea la junioare 2, scor 41-33 (22-13), și s-a calificat la turneul final, unde va fi prezentă și Corona Brașov.

ACS Transilvania Brașov are, în fapt, toate formațiile de junioare, 2, 3 și 4, calificate la turneele finale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

hai sictir! de ce au ai fost la meci cand nu era campanie electorala? a venit vremea pensiei speciale și deodată te interesează de oraș.

Andrei Gheorghe 2
Răspunde la  Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

Asta poți să-i spui și lui Coliban, care s-a tezit mare fan la hochei dintr-o dată…

Andrei Gheorghe
Răspunde la  Andrei Gheorghe 2
2 luni în urmă

corect, dar coliban nu a fost mână în mână cu mogulii imobiliari. nu a fost prins cu saci de bani în beci, despre care nu mai știa ca sunt acolo…

Andrei Gheorghe
Răspunde la  Andrei Gheorghe 2
2 luni în urmă

“mare fan la hochei” suna cam cum s ar exprima chiar scripca. Georgel tu ești sub contul asta?

Ron
2 luni în urmă

Băi Scripcarel ticălos și nesimțit!!!
Mai pupi multe dosuri?
Sictir, hoțule!

mariana
2 luni în urmă

pnt. a scăpa Brașovul de jigodiile astea psdnl mergem la vot și votam, planuri pe educație, cultura, spatii verzi, sali de sport,s.a. m. d.

Florin
2 luni în urmă

Ha, ha, ha, asta-i fratia furtului din patrimoniul public local! Tot respectul pt carierele sportive ale celor doua, insa, cand iti patezi imaginea acceptand statutul de breloc al unui infractor, iti meriti soarta. Hai sictir, PSD/PDL!

Back to top button