Sport

Ce oferte are Anamaria Berbece / Emoționată la despărțirea de Corona Brașov

Ce oferte are Anamaria Berbece.

Sportiva și-a luat „la revedere” de la Corona Brașov, după meciul cu SCM Rm. Vâlcea din ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin – Detalii, AICI și AICI.

Ce oferte are Anamaria Berbece

„S-a încheiat un capitol frumos din viața mea. A fost o aventură de 4 ani, cu urcușuri și coborâșuri, momente incredibile sau mai puțin bune, care fac parte din viața fiecărui sportiv. Au fost 4 ani acasă, în care am trăit cele mai profunde emoții pe teren și în afara lui, din prima zi, până în ultima. Sâmbătă a fost ziua care mi-a oferit cea mai frumoasă despărțire de aceasta echipă, de acest oraș, public și, nu în ultimul rând, casă. Țin să le mulțumesc tuturor pentru acești ani frumoși presărați de binecuvântări și lecții care m-au ajutat sa devin omul de astăzi!”, a declarat, vizibil emoționată, Anamaria Berbece.

Extrema a fost una dintre puținele jucătoare originare din Brașov prezente în lotul Coronei în stagiunea care tocmai s-a încheiat și, poate, ar fi putut beneficia de un alt tratament din partea conducerii…

Ce oferte are Anamaria Berbece

De acum, Anamaria Berbece studiază ofertele avute pentru a lua cea mai bună decizie în plan sportiv. Din informațiile noastre, ea este dorită insistent de CSM Slatina, nou promovată în Liga Națională. Și Gheorghe Tadici o are în vizor, pentru a o aduce la HC Zalău. Ar mai fi și unele variante din străinătate.

În altă ordine de idei, au mai plecat de la Corona Brașov stranierele Matea Pletikosic, Fie Woler și Macarena Gandulfo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button