Sport

3 handbaliste de la CORONA BRAȘOV în lotul pentru Euro U19! Cum se va promova în LIGA NAȚIONALĂ anul viitor?!…

 

Echipa națională de handbal feminin Under 19 a României participă, începând de mâine, la Campionatul European pentru categoria de vârstă menționată, care se desfășoară în Slovenia.

„Tricolorele” antrenate de Horațiu Pașca fac parte din grupa D, unde vor juca la Celje împotriva Ungariei (8 iulie, ora 20.00), Norvegiei (9 iulie, ora 22.00) și Cehiei (11 iulie, ora 22.00).

Din lot fac parte și trei jucătoare legitimate la Corona Brașov, portărița Raluca Nicoleta Rădoi, interul Natalia Raissa Marin (foto) și pivotul Sarah Aida Darie.

Alicia Gogîrlă, acum la CSM București, care a făcut parte din lotul Coronei în sezonul trecut și brașoveanca Ioana Rebeca Necula sunt alte două componente de bază ale reprezentativei noastre. 

„Eu îmi doresc să obținem calificarea la Mondiale, asta ar însemna o calificare între primele 13, dar îmi doresc foarte mult să realizăm acest lucru de pe unul din primele 8 locuri. Sper să ne calificăm în grupele principale, adică în primele opt, iar tot ce va veni în plus după aceea va fi un bonus pentru noi”, a declarat selecționerul Horațiu Pașca pentru handbalmania.ro.  

Altfel, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (FRH) s-a stabilit că Divizia A feminină (acolo unde activează și Corona Brașov) se va disputa după același sistem ca în sezonul precedent, cu serii geografice, urmate de un turneu final de 8 echipe, care va programa partide în sistem eliminatoriu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare