Expres

Ovidiu Oanţă s-a râzgândit

Ovidiu Oanţă s-a râzgândit

Ovidiu Oanţă continuă ca reporter la Ştirile Pro TV, după ce îşi anunţase colegii că pleacă din iunie. Jurnalistul şi-a anunţat noua decizie pe Facebook:

Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă! Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească. Ovidiu Oanţă, ProTv!
Iniţial, reporterul Pro TV urma să mai lucreze la Pro TV până la sfârşitul lunii mai, după cum au confirmat pentru Paginademedia.ro şi oficialii postului de televiziune.

În momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai“, declarau reprezentanţii Pro TV.

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, a fost corespondent local al Ştirilor Pro TV, de la Baia Mare (este originar din Maramureş). La începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a venit la redacţia “centrală” de la Bucureşti şi a documentat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi social.

Înainte de Pro TV, a lucrat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în perioada studenţiei la jurnalism (Gardianul, Radio Cluj) Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button