Sport

Primele Campionate Mondiale anunțate că 90% se vor disputa la Sala Polivalentă din Brașov / Atuul aeroportului de la Ghimbav

Primele Campionate Mondiale anunțate că 90% se vor disputa la Sala Polivalentă din Brașov.

Răzvan Pârcălabu, președintele Federației Române de Lupte, a declarat pentru Agerpres planurile forului pe care-l conduce vizavi de Sala Polivalentă din Brașov: „Noi am propus Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW) un program competiţional pentru perioada 2026-2030… În primul rând, în 2026 Campionatele Mondiale Under-23, în 2027 Campionatele Mondiale de juniori, în 2028 turneul mondial de calificare la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, în 2029 Campionatele Europene de seniori şi în 2030 Campionatele Mondiale de seniori, pentru prima dată în istorie în România. Sunt cinci competiţii majore şi toate se vor desfăşura la Braşov”.

Primele Campionate Mondiale anunțate că 90% se vor disputa la Sala Polivalentă din Brașov

„Anul viitor, în luna septembrie, se finalizează Sala Polivalentă din Braşov cu peste 10.000 de locuri şi vrem să fim printre primii care ne abonăm la organizarea unor competiţii mari. Braşovul este în centrul ţării, este zonă turistică, aşa că avem cu ce să ne lăudăm în faţa străinilor. În plus, ne va ajuta mult şi acest nou aeroport internaţional de la Braşov”, a mai spus Pîrcălabu, care a precizat că din discuţiile avute cu conducerea UWW şansele de a primi organizarea acestui pachet de competiţii sunt de 90%.

Investiţia CNI în proiectul Sălii Polivalente de la Brașov este de 356.735.894,75 lei, inclusiv TVA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare