Expres

22 de milioane de lei pentru două comunități din județul Brașov

22 de milioane de lei pentru două comunități din județul Brașov

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea a semnat joi 52 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 690.835.998 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât şi înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de epurare şi a sistemelor de distribuţie a gazelor naturale. Aceste proiecte li se alătură celorlalte 3.416 contracte semnate până în prezent, pentru dezvoltarea localităţilor şi creşterea calităţii vieţii oamenilor”, a precizat ministrul Adrian Veştea.

Pe lista celor 52 de contracte se regăsesc şi două din judeţul Braşov. Primăria Ucea a obţinut suma de 11.000.000 lei pentru realizarea conductei de distribuţie DN 630 între Staţia de Tratare Sumerna şi căminul Victoria Sud (intrare).

Tot 11 milioane de lei a obţinut şi comuna Cincu, pentru înfiinţarea unei reţele de canalizare pluvială şi amenajarea pârâului în satul Cincu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button