Sport

Aryna Sabalenka, în finala de la Roma

Aryna Sabalenka, în finala de la Roma
Aryna Sabalenka a obținut calificarea în finala turneului WTA 1000 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe Danielle Collins, scor 7-5, 6-2. Sabalenka este cea de-a doua finalistă de la Foro Italico.

Jucătoarea clasată pe locul doi în ierarhia mondială a reușit să o învingă în două seturi pe Danielle Collins (15 WTA), în urma unui meci ce a durat o oră și 25 de minute. A fost a șasea întâlnire dintre Sabalenka și Collins, iar sportiva din Belarus s-a impus de fiecare dată. Danielle a câștigat 19 dintre ultimele 21 de meciuri jucate, iar ambele înfrângeri le-a suferit în fața Arynei.
În ultimul act al competiției, Sabalenka va da peste rivala Iga Swiatek (1), cea care a trecut în semifinale de Coco Gauff (3), scor 6-4, 6-3.

Bilanțul duelurilor directe dintre Iga Swiatek și Aryna Sabalenka este de 8-4 în favoarea polonezei. Cele două s-au mai întâlnit și în finala de la Madrid de anul acesta, unde lidera WTA a avut câștig de cauză.

Finala este programată sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.00. Va fi transmisă de Digisport 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button