Educaţie

Broșura pentru admiterea la liceu 2024 a fost publicată și la Brașov

Broșura pentru admiterea la liceu 2024 a fost publicată și la Brașov
Inspectoratul Școlar Brașov a publicat Broșura pentru admiterea la liceu pentru anul școlar 2024-2025, așteptată de elevi. Broșura conține numărul de locuri la liceele din județ, specializările, codurile și media ultimului admis în anul școlar anterior, după ce Hotărârea de Guvern privind cifrele de școlarizare a fost aprobată de Guvern cu întârziere și publicată în Monitorul Oficial, pe 16 mai.
Având în vedere emiterea cu întârziere, în acest an, a HG pentru aprobarea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2024-2025, în varianta publicată a broșurii de admitere, în planul de școlarizare pentru Liceu – zi nu au fost trecute codurile specializărilor, acestea fiind necesare doar la completarea opțiunilor în fișa de admitere, după susținerea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a. Vom republica broșura cu codurile specializărilor imediat ce acestea vor fi generate în aplicația informatică dedicată”, transmite IȘJ Brasov.

Broșura Admiterii 2024


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button