Sport

Roberto Gliga s-a operat. Cum a decurs intervenţia chirurgicală a căpitanului Coronei. „Vacanța mai are de așteptat”

Roberto Gliga, căpitanul Coronei Braşov, a anunţat după ultimul meci al finalei Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă că va rata Campionatul Mondial de la Nottingham din cauza unor probleme medicale.

„Din păcate, eu am o problemă medicală ce necesită o intervenţie chirurgicală care nu mai poate fi amânată şi nu voi putea merge în Marea Britanie”, a spus Roberto Gliga după ce Corona a câştigat al 5-lea titlu în Liga Naţională.

Corona Braşov a anunţat aseară pe Facebook că Gliga „a trecut cu bine de intervenția chirurgicală de la genunchi și acum se află deja la recuperare!”.

Roberto Gliga: „Mă simt bine, acum trebuie să mă concentrez foarte tare pe recuperare”

„Operația a decurs bine, deși leziunile au fost ceva mai mari decât se aștepta medicul. Am putut urmări în timp real pe monitor tot ce a facut medicul, mi-a și explicat ce și cum urma să facă. A doua zi după operație mi-am făcut deja externarea. Mă simt bine, acum trebuie să mă concentrez foarte tare pe recuperare, cu mare răbdare, fiind extrem de importantă pentru a-mi reveni la parametrii optimi. Vacanța mai are de așteptat!”, a declarat Roberto Gliga pentru pagina de Facebook a Coronei.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Roberto Gliga s-a operat. Cum a decurs intervenţia chirurgicală a căpitanului Coronei. „Vacanț… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare