Delicte

Un șofer luat de radar pe o stradă din Brașov a refuzat proba biologică, după ce a ieșit pozitiv la DrugTest

Un șofer oprit de polițiști pe str. Lungă din Brașov, pentru încălcarea limitei legale de viteză, a refuzat să i se ia probe biologice, după ce a ieșit pozitiv la DrugTest.

Un șofer oprit de polițiști pe str. Lungă din Brașov a refuzat să i se ia probe biologice, după ce a ieșit pozitiv la DrugTest
Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier efectuează cercetări în caz.


La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit în trafic un autovehul care încălcase regimul legal de viteză, pe strada Lungă, din municipiul Brașov.
În cadrul controlului, polițiștii au observat indicii ale consumului de substanțe interzise în comportamentul conducătorului auto, astfel că acesta a fost testat din punct de vedere al consumului, test care a indicat prezența unei substanțe psihoactive.


Pentru că rezultatul testului nu constituie probe în cazul procesului penal, bărbatul, de oprit în trafic a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice, însă a refuzat acest lucru”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button