Sport

România a rezistat doar 30 de minute cu Marea Britanie. Mâine e ziua decisivă pentru „tricolori”

România a rezistat doar 30 de minute în meciul cu Marea Britanie, penultimul de la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă Divizia I, Grupa A, care are loc la Nottingham.

„Tricolorii” au reuşit să le ţină piept britanicilor în prima jumătate de oră, după care au căzut, iar gazdele au marcat la foc automat şi s-au impus în final cu 7-0. Perlini, Kirk, Phillips, Curran, Ruopp, Mosey şi Waller au marcat golurile partidei din „Motorpoint Arena”. Britanicii au dominat şi prima repriză, dar la vestiare s-a mers fără goluri. La fel au stat lucrurile şi în prima parte a reprizei secunde, când ai noştri au rezistat, însă apoi gazdele au marcat de trei ori în doar patru minute şi totul s-a terminat. Perioada a treia nu a avut istoric, britanicii reuşind să mai înscrie de patru ori.

România – Polonia, mâine, de la 14.30

Astăzi este zi de pauză la Campionatul Mondial, iar mânie va fi ziua decisivă atât în lupta pentru promovare, cât şi în cea pentru evitarea retrogradării.

„Tricolorii” se vor duela, de la ora 14.30, cu Polonia, de la ora 18.00 se va juca meciul Lituania – Coreea de Sud, iar de la 21.30 este programat duelul Italia – Marea Britanie.

În ceea ce în priveşte pe ai noştri, dacă nu vor reuşi să obiţină măcar un punct cu Plonia, speranţele de menţinere în eşalonul secund al hocheiului mondial se leagă de partida Lituania – Coreea de Sud. Pentru ca România să nu retrogradeze, e nevoie ca asiaticii să nu piardă în timp regulamentar.

Pentru promovare luptă 3 echipe, Marea Britanie – 11 p, Polonia – 10 p şi Italia – 9 p. Dacă Polonia învinge România e promovată, urmând că Italia şi Marea Britanie să se dueleze în meci direct pentru al doilea loc care duce în elită.

FOTO: www.icehockeyuk.co.uk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] România a rezistat doar 30 de minute cu Marea Britanie. Mâine e ziua decisivă pentru „tricolori… […]

Back to top button