Sport

Naţionala, fără căpitan. Roberto Gliga ratează Mondialul de la Nottingham

Roberto Gliga ratează Mondialul de hochei. Campionatul Mondial Divizia I, grupa A de hochei pe gheaţă va avea loc în acest an în perioada 29 aprilie – 5 mai, la Nottingham, în Marea Britanie.

Din păcate, Naţionala României nu îl va avea în lot pe căpitanul Roberto Gliga, care va rata competiţia din cauza unor probleme medicale. Gliga se va opera la genunchi şi va fi indisponibil pentru această ediţie a Campionatului Mondial.

„Speranţele sunt ca echipa noastră să rămână în acest eşalon. Din păcate eu am o problemă medicală ce necesită o intervenţie chirurgicală care nu mai poate fi amânată şi nu voi putea merge în Marea Britanie”, a spus Roberto Gliga.

În Marea Britanie, „tricolorii” se vor duela cu ţara gazdă, Italia, Lituania, Coreea de Sud şi Polonia în încercarea de a evita ultima poziţie şi de a se menţine în lumea bună a hocheiului mondial.

Roberto Gliga ratează Mondialul de hochei. Programul României la Mondialul de la Nottingham:

29 aprilie: România – Italia

30 aprilie: Lituania – România

2 mai: România – Coreea de Sud

3 mai: Marea Britanie – România

5 mai: Polonia – România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Nelu Alexe şi Attila Goga. După cum a anunţat chiar el, căpitanul Coronei şi al Naţionalei, Roberto Gliga, va rata competiţia din Marea […]

11 luni în urmă

[…] chirurgicală care nu mai poate fi amânată şi nu voi putea merge în Marea Britanie”, a spus Roberto Gliga după ce Corona a câştigat al 5-lea titlu în Liga […]

Back to top button