Sport

Ultimul antrenor de la FC Brașov, chemat în instanță în speța „Reghe” – Prodanca

Ultimul antrenor de la FC Brașov, Dan Alexa, n-a dus-o prea bine în plan profesional în ultima perioadă. A plecat de la FC Brașov, după ce echipa a fost dezafiliată de către FRF, din cauza datoriilor (se știe povestea…). A ajuns la FC Botoșani, însă n-a reușit să resusciteze gruparea patronată de Valeriu Iftime (căreia acum îi merge bine cu Bogdan Andone la conducerea staff-ului tehnic), apoi, de curând, a picat cu formația din Tunari în Liga 3.

Dan Alexa nu scapă nici în prezent de episodul cu palma pe care a încasat-o de la Anamaria Prodan pe când era antrenor la Astra Giurgiu, în urma căruia s-a speculat în mass-media că ar fi avut o relație cu impresara. Chiar, la un moment dat, Ionel Ganea a și pus „gaz pe foc”…

Ultimul antrenor de la FC Brașov, chemat în instanță în speța „Reghe” – Prodanca

Acum, conform sportpesurse, Laurențiu Reghecampf i-ar fi solicitat avocatului său să depună o cerere în instanță, ca Dan Alexa să fie chemat martor în procesul său cu Anamaria Prodan. Cel poreclit „Chirurgul” ar trebui să spună, sub jurământ, dacă Prodanca i-a fost fidelă lui „Reghe” în ultimii ani. De asemenea, Alexa ar putea fi întrebat dacă a fost ajutat de impresară cu anumite sume de bani din contul comun al familiei Prodan-Reghecampf.

Potrivit avocatului Aneimaria Prodan, de curând s-a început urmărirea penală a lui Laurențiu Reghecampf pentru violență în familie.

Detalii despre „telenovela” Dan Alexa – Anamaria Prodan, AICI, AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare