Fotbal

LIGA 2 – ȘOCANT. Antrenor cunoscut, „săltat” de mascați imediat după meci! UPDATE. Explicația lui Marius Baciu…

 

UPDATE 1. După audieri, Marius Baciu a fost eliberat în miez de noapte. El a declarat despre ceea ce i s-a întâmplat, potrivit gsp.ro: „Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer.
M-am speriat foarte tare (când au venit mascații – n.r.), pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”.

Patronul de la Daco-Getica, acolo unde a antrenat Marius Baciu înainte de a ajunge la Turris Tr. Măgurele, susține că acesta ar fi primit… un porc și două găini.

………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE. Marius Baciu ar fi implicat într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, după cum a relatat Gazeta Sporturilor. De la Parchetul Tribunalului București s-a comunicat că nu este vorba despre un caz privitor la mafia pariurilor.

………………………………………………………………………………………………………………

S-a întâmplat astăzi, la finele partidei dintre Sportul Snagov și Turris Tr. Măgurele, din Liga 2, disputată în Colentina.

Atunci, așa cum a informat www.gsp.ro, Marius Baciu, antrenorul în vârstă de 44 de ani al oaspeților, a fost luat de trupele speciale DIAS, echipate cu veste antiglonț, fiind reținut pentru 24 de ore. Deocamdată, nu se știe pentru ce a fost ridicat.

Potrivit sursei citate, Baciu ar fi fost urmărit de mai mult timp de Poliţie şi de FRF pentru jocurile frecvente, pe sume mari, la pariuri.  De asemenea, se vehiculează că ar putea fi implicat într-o reţea de trucare a meciurilor.

Antrenorul ardelean, care a profesat și în Liga 1, a evoluat ca jucător și la Steaua, în perioada 1996-2002.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare