Fotbal

CE MAI FACE ex-„stegarul” Iulian Chiriță?!…

 

Iulian Chiriță, născut pe 2 februarie 1967 la Târgoviște, a fost un mijlocaș ofensiv care a evoluat la FC Brașov în două perioade, 1990-1992 și 1996, adus fiind de ex-conducătorul Romeo Pașcu.

Fostul „tricolor”, care a trecut în carieră și pe la Rapid și Dinamo, s-a stabilit în Spania, unde a trecut și prin momente mai delicate… a se citi închisoare.

Acum, într-un interviu acordat pentru www.gsp.ro, Iulian Chiriță a declarat, printre altele, despre viața sa actuală: „Sunt bine, locuiesc în Barcelona și lucrez ca electrician la o companie de robotică. Nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Cu fotbalul am tangențe doar ca spectator. Din țară mai țin legătura cu foști colegi de la Rapid. Sunt prins și într-un grup de WhatsApp al veteranilor, unde mai vorbim una, alta. Chiar recent m-a sunat Bolohan să mă întrebe dacă pot veni la un eveniment organizat pe 20 decembrie. Mi-aș dori, să vedem cum voi avea atunci programul”.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare