Fotbal

BRAȘOV. Proiect de stadion și de o sală a sporturilor în Bartolomeu, încă din 1987!

 

Informația ne-a fost furnizată de Romeo Pașcu. El ne-a relatat că încă din 1987, de când a venit de la Oradea pentru a prelua funcția de președinte al grupării FC Brașov, înlocuindu-l pe Dumitru Dragomir, plecat la Victoria București, exista un plan pentru construcția unui nou stadion și a unei săli a sporturilor în Bartolomeu.

„Era un proiect pentru un stadion de 25.000 de locuri, cu tribune acoperite, pe locul vechii arene. De asemenea, mai sus, s-a avut în vedere construcția unei săli a sporturilor. Se dorea un complex sportiv multifuncțional, cu terenuri în care să se pregătească și echipa națională de fotbal a României”, a declarat Romeo Pașcu.

Pitorescul om de fotbal a spus și că el a avut un rol important în perfectarea amicalului România – SUA la Brașov, în august 1991, care s-a disputat pe Stadionul „Municipal”, amplasat pe locul unde acum se dorește a se construi Sala Polivalentă.

Se știe, SUA, avându-l selecționer pe sârbul Bora Milutinovic, i-a învins atunci pe „tricolori” cu 2-0.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare