Sport

BRAŞOV. Handbalistele de la Corona caută a șasea victorie consecutivă

 

Corona Brașov a avut un start perfect de sezon în Liga Națională de handbal feminin, cu 5 victorii în primele 5 runde, fiind la egalitate pe primul loc cu SCM Rm. Vâlcea.

În etapa a șasea, Corona Brașov va avea un meci dificil, mâine, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu Măgura Cisnădie. Totuși, trupa din Sibiu nu a avut un start foarte bun, în cinci runde reușind două victorii, o remiză și două înfrângeri.

Ion Crăciun, tehnicianul Coronei, a menţionat: „Va fi un joc greu pentru că vom întâlni o echipă care în ulti­ma vreme nu a prea avut rezul­tate bune. Rivalele şi-au propus să recâş­ti­ge punctele pierdute, şi să facă acest lucru în compania echipelor cu care se vor afla în luptă directă pen­tru locurile din prima parte a clasa­men­tului. Cu toate acestea, noi am pre­gătit partida şi sper să facem un joc cât mai bun iar la final să avem punctele de partea noastră. A fost o perioa­dă în care ne-am pregătit în efectiv redus pentru că am avut şase fete plecate la loturile naţionale, iar pe lângă acestea mai erau şi pro­ble­me medicale. Facem eforturi să le recu­perăm cât mai bine şi să le aju­tăm să scape de oboseala acumulată, pen­tru că se simte că nu mai sunt atât de proaspete”.

În partida cu Măgura Cisnădie, în lotul Coronei vor putea intra şi Ivona Pa­vi­cevic şi Elaine Gomes, care au pri­mit permisul de şedere în România care le acordă implicit şi dreptul de joc. Sin­gura jucătoare care mai aşteaptă fina­lizarea actelor este extrema Natasha Nolevska. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare