Politic

Rareș Bogdan: Vor câştiga când o să am părul lung

Rareș Bogdan: Vor câştiga când o să am părul lung

Invitat azi la emisiunea Insider electoral de la Prima TV, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a făcut declarații despre șansele PSD la șefia Consiliul Judeţean Iaşi, deţinut în prezent de liberalul cu multiple probleme penale Costel Alexe. De asemenea, Primăria Iași este condusă de Mihai Chirica, anchetat de DNA în mai multe dosare.

Europarlamentarul a fost întrebat dacă PSD ar putea să câştige şefia Consiliului Judeţean Iaşi la alegerile locale din 9 iunie.
Dumneavoastră aveţi păr lung şi coadă în spate. Eu nu mai pot să-mi fac coadă, deşi am fost metalist: am fost fan ACDC, Metallica, Iron Maiden. Atunci vor câştiga PSD-iştii CJ Iaşi când eu am şansa ca, la 1 iulie, să am părul dumneavoastră. Exclus! Îi informez că primăria şi Consiliul Judeţean, cu Mihai Chirica şi Costel Alexe, care au adus bani europeni, 600 de milioane de euro, care au cel mai modern parc auto din România, care au băgat bani în infrastructură, care au schimbat faţa acelui oraş – Palatul Culturii a fost renovat pe bani europeni, aeroport şi multe altele, n-au cum să piardă. Avem şi 52 de primari (din 99 în judeţul Iaşi – n.r.). Cum să pierzi când ai 52 de primari?”, a spus Rareş Bogdan la Prima Tv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Alt prost!

Barbu Gh.
1 luna în urmă

„liberalul cu multiple probleme penale”… La semianalfabetul din Șoldova, scripcă, se referă? Sau la modul general? Că nici nu mai știi, la cîți bandiți are useleaua.

Back to top button