Sport

Corona Brașov a evitat barajul / Se prefigurează schimbări șoc, dacă… / Rolul Marianei Tîrcă și al Simonei Gogîrlă

Corona Brașov a evitat barajul.

Corona Brașov a rămas în Liga Națională de handbal feminin, după ce a câștigat, astăzi, partida cu SCM Rm. Vâlcea, scor 38 -34. Cele mai multe goluri pentru gazde le-au marcat Laura Lasm – 7 și Matea Pletikosic – 6. De precizat este că oaspetele au condus la pauză, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași”, cu 23-16 (!!!).

Corona Brașov a evitat barajul

Din sezonul viitor, însă, din informațiile noastre, se anunță schimbări importante la Corona Brașov în ceea ce privește handbalul feminin. Ar fi de îndeplinit o singură condiție, ca George Scripcaru să-l învingă pe Allen Coliban la alegerile din 9 iunie pentru funcția de primar al orașului de la poalele Tâmpei.

În acest caz, potrivit surselor MyTex, s-ar constitui HCM Corona Brașov, grupare separată de CSM Corona Brașov. Președinte ar fi Mariana Tîrcă, „exilată” în prezent la ACS Transilvania, din cauza lui Allen Coliban – Detalii, AICI. Ar reveni la Corona Brașov și Simona Gogîrlă, fie ca antrenoare principală la echipa de senioare, fie șef la Centrul de Copii și Juniori.

În ceea ce-l privește pe Bogdan Burcea, dacă George Scripcaru va redeveni primar al Brașovului, ar trebui să-și caute alt angajament.

Foto: Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button