112

Violatorul celor două fete din județul Brașov, prins datorită unor cetățeni

Violatorul celor două fete din județul Brașov a fost prins datorită unor cetățeni din județul Prahova.

Individul a făcut greșeala de a merge cu victimele într-o zonă unde a mai locuit. Acolo a fost recunoscut de niște săteni. Oamenii, din Valea Călugărească (jud. Prahova), au încercat să-l prindă, dar acesta a reușit să fugă cu mașina în care se aflau și fetele. Șofând haotic, la un moment dat a făcut pană. La scurt timp, el a fost prins de polițiștii din acea zonă, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu.

Sursa citată a oferit informații și despre cum au ajuns fetele pe mâinile acestui recidivist. Potrivit prim-procurorului, bărbatul efectua niște lucrări pentru pavarea unor trotuare din Vama Buzăului, unde locuiește familia victimelor. În aceste circumstanțe, i-a cunoscut pe părinții fetelor, în urmă cu câteva săptămâni.


Vineri seară, a mers să le ia pe fete la grătar. După ce s-a terminat acest grătar, la care au participat și alte persoane, a urcat fetele de 10 și 12 ani în mașină și sub diferite pretexte, a plecat în direcția Buzău (alta decât spre domiciliul fetelor). După o perioadă, a oprit mașina și le-a violat.

A recunoscut comiterea faptelor


Ulterior, a plecat cu fetele în Valea Călugărească. Acolo, într-o lizieră, le-a violat din nou. Minorele au fost lovite în zona feței, pentru a accepta actele de natură sexuală.
Bărbatul a recunoscut faptele. Nu se știe, însă, ce urma să facă cu victimele.


Prim-procurorul a precizat că nu există indicii că părinții ar fi vrut să exploateze fetițele. Au avut încredere într-o persoană cu care s-au împrietenit.
Bărbatul în vârstă de 42 de ani, originar în fapt din județul Constanța, a mai fost condamnat pentru viol. În 2012, el a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a violat tot o persoană minoră. A fost eliberat înainte de a executa toată perioada, „grație” legii recursului compensatoriu. El mai are la activ infracțiuni de furt, amenințare etc..

Vezi și:

Cutremurător – Mărturisirea mamei copilelor violate

Individul care le-a răpit și abuzat sexual pe fetele din județul Brașov a mai fost condamnat pentru viol. Fusese eliberat „grație” legii recursului compensatoriu

Fetele răpite în județul Brașov – violate

Minorele din județul Brașov, răpite și violate în mod repetat, inclusiv într-o parcare de pe DN 10

Marian Godină: Fetele au fost găsite. Update – Unde erau cu bărbatul suspectat că le-a răpit

Alertă răpire copii, la Brașov! (Galerie foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] În noiembrie anul trecut, Poliția Brașov a dat o alertă de răpire a minorilor, după ce două fetițe de 10 și 12 ani din Vama Buzăului au fost răpite de un individ care le cunoștea părinții. După căutări extinse… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare