112

Cutremurător – Mărturisirea mamei copilelor violate

Cutremurător – Mărturisirea mamei copilelor violate

Cazul fetelor din Vama Buzăului (județul Brașov), răpite și violate de un individ în vârstă de 42 de ani, a făcut „înconjurul” țării. DETALII, AICI. Respectivul, un amic al tatălui victimelor, a fost arestat, după ce a recunoscut comiterea faptelor.

„Are două topoare în mașină”

Mama copilelor nu și-a revenit din șoc. Ea a relatat pentru Antena 3 cum s-a întâmplat de individul a plecat cu fetele sale, la „un grătar”. Dar și coșmarul prin care a trecut:

De dimineață n-am putut să mă dau jos din pat. Nici acum nu sunt în regulă. Amețesc, vomit întruna, de mâncat nu pot să mănânc. Nu ştiu cum se simt. Am un număr, am sunat şi mi-a zis că e duminică și nu e nimeni acolo, că pe mâine dacă e femeia acolo. Îl cunoaștem de vreo 3 săptămâni. S-a împrietenit cu soțul meu. Şi lucra aici pe stradă, punea pavaje și apoi zice: «Nu-mi faci o cafea, doamnă? Mă duc eu să-ți cumpăr o pungă de cafea și un zahăr». A adus, i-am făcut cafea, i-am dus afară la poartă. După aia a mai venit pe la noi, a mai adus niște pulpe ca să facem mâncare. Că a vrut să facă grătar atunci, dar n-a putut și seara a venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări. Zice – «Doamnă, nu lași fetele să vină până la noi să facem un grătar?» Şi zice că se joacă și cu copii, dacă mai sunt copii p-acolo unde stătea el. Am zis că nu. Și după aia ne-am hotărât amândoi, am zis hai să meargă două ore. S-au făcut două ore şi am sunat la telefon, închis toată noaptea. Am sunat şi la 23.00, și la 2.00, și la 4.00 nimic. După aia mi-am dat eu seama că s-a întâmplat ceva. Am zis că vine acasă. Dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. Spuneau fetele că are două topoare în mașină, cuţit”.

Cutremurător – Mărturisirea mamei copilelor violate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Cutremurător – Mărturisirea mamei copilelor violate […]

1 an în urmă

[…] Declarația mamei copilelor răpite și violate, AICI […]

Back to top button