112

Alertă răpire copii, la Brașov! (Galerie foto)

Este declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, în județul Brașov! Sunt căutate două fete de 10, respectiv 12 ani. Dispariția a fost sesizată prin 112. Suspect de răpire este un prieten al concubinului mamei minorelor. El le-ar fi luat aseară pentru a merge împreună la grătar și la joacă. De atunci, fetele nu ar mai fi fost văzute.


Astăzi, în jurul orei 10.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la dispariția celor două minore, REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani.


„Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa și a se juca cu alți copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.
Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliție”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.
S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.


Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

Vezi și:

Marian Godină: Fetele au fost găsite


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Alertă răpire copii, la Brașov! (Galerie foto) […]

1 an în urmă

[…] Alertă răpire copii, la Brașov! (Galerie foto) […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare