112

Individul care le-a răpit și abuzat sexual pe fetele din județul Brașov a mai fost condamnat pentru viol. Fusese eliberat „grație” legii recursului compensatoriu

Individul care le-a răpit și abuzat sexual pe cele două fete din județul Brașov a mai fost condamnat pentru viol. „El a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2020 cu legea recursului compensatoriu.
A agresat sexual ambele copile prima dată într-o pădure în apropiere de Întorsura Buzăului, ulterior în județul Prahova ( locațiile exacte urmează a fi stabilite). Nu știm încă ce (n.r. alte) intenții avea cu fetele, dar ieri după- amiază a fost depistat de polițiști în județul Prahova, iar fetele au fost salvate”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov. Dosarul este coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor.


Mama fetelor le-a spus polițiștilor că bărbatul le-a luat de acasă vineri, la orele 19.00. Ar fi spus că le duce la grătar și să se joace cu alți copii. Urma să le ducă înapoi în aceeași seară, dar nu s-a întâmplat. Ieri, femeia a anunțat dispariția minorelor. Rămâne de văzut dacă se confirmă spusele femeii.

Recursul compensatoriu a fost un mecanism care a permis deținuților cazați în condiții necorespunzătoare să iasă mai devreme din închisoare.

Update:

Bărbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv. Mandatul a fost emis pe o perioadă de 30 de zile, dar se poate formula contestație.

Vezi și:

Fetele răpite în județul Brașov – violate

Minorele din județul Brașov, răpite și violate în mod repetat, inclusiv într-o parcare de pe DN 10

Marian Godină: Fetele au fost găsite. Update – Unde erau cu bărbatul suspectat că le-a răpit

Alertă răpire copii, la Brașov! (Galerie foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] răpite și violate de un individ în vârstă de 42 de ani, a făcut „înconjurul” țării. DETALII, AICI. Respectivul, un amic al tatălui victimelor, a fost arestat, după ce a recunoscut comiterea […]

Back to top button