Sport

Viitor „tricolor” pentru o fotbalistă din Brașov

După ce în luna august a participat la stagiul de pregătire efectuat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, Maria Mădălina Szabo, sportivă legitimată la Celta Academy Braşov, a fost convocată din nou la Naţionala U15 de fotbal feminin a României, care va participa la un turneu în Macedonia de Nord în perioada 13-23 octombrie.

„Maria a reuşit să facă pasul spre reprezentativele României şi este deja la a doua convocare într-un timp scurt. Pentru noi este o confirmare că lucrăm bine şi în ceea ce priveşte fotbalul feminin şi asta ne motivează. Pentru Maria lucrurile merg în direcţia bună şi poate avea un viitor frumos”, a declarat Liviu Nicolae, antrenorul coordonator al clubului braşovean.

Antrenoarea Rodica Petrişor a punctat: „Mă bucur pentru Maria. A demonstrat ca munca si seriozitatea dau întotdeauna roade. Acesta este si obiectivul clubului, de a forma jucatoare pentru fotbalul feminin la cel mai înalt nivel”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare