Sport

Variantă surpriză de antrenor la Rapid / E brașovean și îl vrea Dan Șucu

Variantă surpriză de antrenor la Rapid.

Gruparea giuleșteană este pregătită, acum, de Bogdan Lobonț, interimar până la finele sezonului, după ce Cristiano Bergodi a fost înlăturat în urma lipsei rezultatelor în play-off-ul Superligii.

Deși s-a vehiculat că fostul mare portar ar putea rămâne „principal” și din vară, sunt șanse reduse să se întâmple acest lucru.

Marius Șumudică insistă să preia conducerea tehnică a Rapidului, făcând lobby pe lângă Victor Angelescu, însă din cauza stilului său… tumultuos nu este pe placul acționarului majoritar Dan Șucu.

Variantă surpriză de antrenor la Rapid

Acesta din urmă îl dorește pe Daniel Isăilă, în prezent la Ajman Club, în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul brașovean a preluat echipa în octombrie anul trecut, când era pe ultimul loc în clasament, având obiectivul de a o salva de la retrogradare. În prezent, Ajman este pe 9, din 14 formații, cu 20 de puncte acumulate, la 10 lungimi distanță de „linia roșie”. Așadar, departe de emoții!

„Chiar dacă e conștient că instalarea lui Șumudică ar fi pe placul celor din galerie, Șucu nu vrea sub nicio formă să renunțe la principiile sale și refuză să se asocieze cu «Șumi», care și-a construit o imagine publică de circar. Daniel Isăilă este opusul lui Marius. Decent în orice apariție, decent în declarații, decent în tot ce face, au explicat sursele iAMSport.ro. ceea ce înclină balanța în favoarea lui „Isă”.

De văzut, însă, dacă Daniel Isăilă va accepta să revină în România, având în vedere că s-a stabilit cu întreaga familie în EAU – Detalii, AICI. În plus, are o cotă excelentă ca antrenor în zona Golfului, în Arabia Saudită și în Emiratele Arabe Unite, în principal, și are pe masă destule oferte interesante (și) din punct de vedere financiar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare