Sport

Laszlo Dioszegi a demontat încă un mit / Ce salariu va avea antrenorul lui Sepsi în sezonul viitor

Laszlo Dioszegi a demontat încă un mit.

Sepsi Sf. Gheorghe a remizat cu FCSB, 2-2 pe teren propriu, în play-off-ul Superligii, determinându-l pe Gigi Becali să mai aștepte până când va deveni matematic campion. Gruparea covăsneană, care mai speră să prindă un loc în top 3, a rămas ultima în ierarhie, cu 28 de puncte, la o singură lungime în spatele Rapidului.

Laszlo Dioszegi a demontat încă un mit

După partida dintre Sepsi și FCSB, Laszlo Dioszegi, conducătorul formației gazdă, a declarat, conform Sport.ro: „Am reușit să demontăm un mit. Acum doi ani am demontat mitul cu CFR Cluj, eu cred că acum am demontat mitul cu FCSB. Toată lumea vede că noi jucăm corect, acest rezultat nu ne ajută nici pe noi, nici pe FCSB. A fost un meci foarte bun pentru telespectatori, nu suntem foarte supărați pentru că am scos un egal cu care am demonstrat întregii țări că n-am intrat în play-off doar ca să ne plimbăm… A fost un meci electrizant, dinamic. Eu cred că a fost un meci bun pentru prima ligă din România”.

Altfel, așa cum s-a vehiculat în mass-media sportivă din România, Bernd Storck a fost convins să semneze un nou contract cu Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul german va câștiga 15.000 de euro pe lună, fiind primul care va sparge plafonul salarial impus, de 10.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare