Sport

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?

Antrenorul brașovean Daniel Isăilă pregătește echipa Baniyas FC, din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Acolo activează și Cosmin Olăroiu, antrenor la Al-Sharjah. De Cosmin Contra s-a vorbit, recent, că ar prelua conducerea tehnică a formației Al-Nasr Dubai.

Nicolae Constantin, antrenorul grupării Petrolul Ploiești, pare atras din ce în ce mai mult de mirajul Orientului. Mai ales că la clubul prahovean sunt mari probleme cu banii.

Secundul lui Isăilă - un antrenor din Superligă? | MyTex.ro
Secundul lui Isăilă - un antrenor din Superligă? 4

„E clar că de la bani pleacă toate. I-am spus și președintelui. Nu știu ce va fi din iarnă, dar faceți, fraților, un teren de antrenament, undeva să putem să ne pregătim și noi ca oamenii. Asta trebuie pentru Petrolul prima dată. Eu asta aș face cu primii bani. Nu salarii, nu nimic. Cu salariile mai răbdăm. Antrenorul de portari de la Sepsi câștigă aceiași bani pe care îi câștigă antrenorul principal de la Petrolul. Ca să facem o diferență între ce e Sepsi în momentul ăsta și ce e Petrolul. În secunda asta, dacă m-ar oferta Isăilă să fiu secund, aș pleca să fiu secund. Aici, în România, în nebunia asta, e greu. Poate la alte cluburi e ușor”, a spus Nicolae Constantin la Ploiești TV.

Se știe, Gabi Tamaș i-a făcut plângere penală antrenorului Nicolae Constantin. Fotbalistul brașovean a fost înregistrat fără voia lui într-o discuție telefonică, aceasta apărând ulterior în mass-media. Urmarea, Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. Acum se pregătește cu FC Brașov.

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] brașovean Daniel Isăilă nu este într-o perioadă roză cu echipa sa, Baniyas FC. În etapa a 13-a a primei ligi din […]

11 luni în urmă

[…] brașovean de fotbal Daniel Isăilă este la final de contract cu echipa Baniyas FC din Emiratele Arabe Unite. A reușit s-o mențină […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare