Sport

Gabi Tamaș l-a dat în judecată

Gabi Tamaș l-a dat în judecată

Fotbalistul brașovean nu uită și nu iartă. El a plecat cu scandal de la Petrolul Ploiești, după ce antrenorul Nicolae Constantin l-a înregistrat fără consimțământul său. Ulterior, înregistrarea a apărut în mass-media din Prahova și apoi în cea națională.

Gabi Tamaș, prin avocatul mandatat de el, a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov „împotriva numitului Nicolae Constantin și a tuturor persoanelor care se fac vinovate de înregistrarea și difuzarea în mass-media, fără drept și fără consimțământul subsemnatului”, așa cum a informat playsport.

Gabi Tamaș l-a dat în judecată | MyTex.ro
Gabi Tamaș l-a dat în judecată 4

Nicolae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Tamaș. El a precizat într-o conferință de presă: „Nu a fost nimic premeditat. Am o aplicație, pentru că, la un moment dat, am fost amenințat de cineva foarte urât și de atunci înregistrez toate convorbirile. În momentul în care au fost discuțiile că de ce pleacă Tamaș, trebuia să ne justificăm într-un fel. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor pentru a vedea. Erau lideri care nu erau de acord cu această plecare. Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. La mine a plecat doar către lideri de galerie”.

Liber de contract, Gabi Tamaș se antrenează în prezent cu FC Brașov. Antrenorul Dan Alexa speră să-l convingă să joace pentru „galben-negrii” de anul viitor. Veteranul fundaș are, însă, și oferte din Superliga. Rapid București l-ar dori în lot.

Tamaș ar negocia și o prezență la următoarea ediție a reality-show-ului „Survivor Romania”, difuzat de PRO TV.

Gabi Tamaș l-a dat în judecată


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Costel Lazăr, președintele clubului Petrolul Ploiești, a reacționat în urma ultimului demers al lui Gabi Tamaș. Fotbalistul brașovean care a împlinit 39 de ani i-a făcut plângere penală antrenorului Nicolae Constantin, pentru că l-a înregistrat fără să-i ceară consimțământul.… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] știe, Gabi Tamaș i-a făcut plângere penală antrenorului Nicolae Constantin. Fotbalistul brașovean a fost […]

Back to top button