Sport

Fraţii Vasile de la Corona Brașov – premieră pentru hocheiul brașovean

Fraţii Vasile de la Corona Brașov – premieră pentru hocheiul brașovean. Corona Braşov a reuşit în acest an o triplă istorică la hochei pe gheață, formaţia de la poalele Tâmpei cucerind Erste Liga, Cupa României şi titlul în Liga Naţională.

A fost o premieră şi pentru fraţii Andrei şi Rareş Vasile. Dacă ei au mai câştigat atât Cupa României, cât şi titlul în Liga Naţională, cei doi braşoveni au devenit primii jucători crescuţi şi formaţi la Braşov care au reuşit tripla într-un sezon.

Fraţii Vasile de la Corona Brașov – premieră pentru hocheiul brașovean. Fraţii Vasile au început hocheiul de mici, fiind descoperiţi de antrenorul emerit Dumitru Iordan, un nume important pentru hocheiul braşovean.

„Îmi amintesc că au început acest sport cu mine. Ei sunt produsul hocheiului braşovean, crescuţi şi formaţi în acest oraş. România nu a mai avut aşa ceva de la fraţii Szabo, de la Miercurea Ciuc”, a menţionat Dumitru Iordan.

Fraţii Vasile de la Corona Brașov – premieră pentru hocheiul brașovean. Pentru Andrei Vasile, acest sezon va rămâne unul special: „Mă bucur că am facut parte din acest grup, unul extraordinar. A fost un sezon incredibil. Povestea noastră a început cu domnul profesor Iordan. Până la urmă, a iesit bine. Ar fi frumos să rămânem împreună să jucăm pentru Corona, să ne strige şi nouă oamenii numele”, a spus Andrei Vasile, cel care a avut şi două experienţe pste Ocean, în Canada şi în SUA. „Cu siguranţă, m-au ajutat enorm”, a încheiat Andrei.

Fraţii Vasile de la Corona Brașov | MyTex.ro
Fraţii Vasile de la Corona Brașov - premieră pentru hocheiul brașovean 15

Fraţii Vasile de la Corona Brașov – premieră pentru hocheiul brașovean. „Andrei a fost primul. Eu eram mic când a început el. Am ajuns şi eu la hochei şi în primii ani am fost portar. Abia pe la 13 ani am trecut atacant. Sezonul acesta mi-a îndeplinit un vis. Este ceva incredibil să câştigi toate trofeele. Pentru mine, care la începutul aceste echipe eram în tribune, cu fanii, să ajung acum să fiu jucător şi să câştig trofee cu Corona este ceva extraordinar. Sper să rămân să joc cât mai mulţi ani la această echipă. Tot ce îmi doresc este să fiu ferit de accidentări, pentru că mai am mult de muncă. Am doar 21 de ani, mai am de învăţat multe. Acum, sper să fac pasul cât mai repede şi să joc în echipa naţională, a spus şi Rareş Vasile.

Fraţii Vasile de la Corona Brașov | MyTex.ro
Fraţii Vasile de la Corona Brașov - premieră pentru hocheiul brașovean 16


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
iulia
9 zile în urmă

Bravo baieti! Va apreciem mult, speram ca Brasovul sa se axeze mai mult pe jucatorii din propria pepiniera. Succes!

Mihaela
Răspunde la  iulia
5 zile în urmă

Multumim!!!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare