Sport

Rareş Burnete, aproape de Serie A. Atacantul braşovean va merge în cantonament cu Lecce. „Este o şansă mare pentru mine”

Rareş Burnete a avut un sezon fantastic la Lecce U19, formaţie cu care a câştigat Scudetto în Primavera. Totodată, atacantul crescut de Colţea 1920 a fost golgheter-ul campionatului.

Acum, Rareş Burnete va face pasul la echipa mare a clubului italian, urmând să meargă în cantonamentul pe care Lecce îl va face în perioada 16-30 iulie la Folgaria.

„Am fost anunţat să mă prezint la echipă pentru a merge în acest cantonament. Este o şansă mare pentru mine, dar şi o provocare. Eu voi face tot ce ţine de mine. Cred în şansa mea şi cred că pot să rămân la Lecce pentru sezonul viitor din Serie A. Sunt pregătit pentru pasul acesta. Am demonstrat în sezonul trecut că pot face acest pas. Ar fi un vis devenit realitate şi ar fi extraordinar să joc într-unul dintre primele cinci campionate din Europa”, a declarat Rareş Burnete pentru MyTEX.

De la formaţia campioană în Primavera şi ceilalţi trei români, Alexandru Borbei (portar, 20 de ani), Răzvan Pașcalău (fundaș central, 19 ani) şi Cătălin Vulturar (mijlocaș central, 19 ani), au fost chemaţi la echipa mare pentru acest stagiu.

În acest cantonament, Lecce va susţine şi patru meciuri amicale, cu Rappresentativa Alto Adige (U.S. Postal Calcio), pe 18 iulie, cu Rovereto, pe 22 iulie, cu Padova, pe 26 iulie şi cu Citadella, pe 30 iulie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare