Handbal

Gheorghe Tadici, despre lotul convocat de Tomas Ryde pentru Mondialul din Japonia

 

Fostul selecționer al Naționalei de handbal feminin, Gheorghe Tadici, nu a dorit să intrvnină în scandalul iscat după anunțarea lotului pentru Campionatul Mondial din Japonia.

„Eu am spus ce am avut de spus în Comisia Tehnică”, ne-a declarat Tadici.

Fostul selecționer a continuat: „Este treaba celor care răspund de rezultate. Nu cunosc argumentele și criteriile de selecție. Eu știu că a fost o Comisie Tehnică, unde antrenorii au spus anumite lucruri, dar constat că prea puțin au fost luate în seamă. În rest, sunt păreri pro și contra ca întotdeuna. Este drept, s-a vorbit despre faptul că nu au fost chemate Moisă, Târcă sau Dache și că sunt acolo handbaliste care nu s-au antrenat în ultima lună. Eu nu vreau să spun mai multe. Am spus ce am avut de spus în Comisia Tehnică. Vom vedea ce va fi în Japonia. Cred că se poate întâmpla orice la turneul final. Va depinde de modul în care va fi gestionată perioada de pregătire”.

CITEȘTE ȘI: 

CAZUL „SORINA TÂRCĂ”. Președintele FRH, CE ANUNȚ pe Facebook!!!

RYD(E) și curcile de selecția pentru Mondialul de handbal feminin. Laura Chiper Moisă și Sorina Târcă, umilite de suedezul de pe banca României

UPDATE. BRAȘOV. Mariana Târcă, RĂSPUNS DUR, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „E ceva la mijloc. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă”

ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…

VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare