Handbal

Dedu, despre OBIECTIVUL fixat reprezentativei României la Mondialul de handbal feminin din Japonia…

 

Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, a anunțat în conferința de presă de astăzi obiectivul fixat echipei noastre naționale ce va participa la Campionatul Mondial din Japonia, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie.

„Pot să garantez că vom face tot ce ţine de noi ca Naţionala să se califice la Olimpiada de anul viitor. Noi ne batem să ajungem la turneele de calificare. Obiectivul la Campionatul Mondial este ocuparea unuia dintre locurile 1-6. Dar, dacă ajungem la turneele de calificare (posibil și printr-o clasare pe locurile 7-8), este foarte O.K.”, a declarat Dedu.

Selecționerul Tomas Ryde a inclus în lotul de 18 pentru Mondiale și 4 handbaliste de la Corona Brașov, Cristina Laslo, Eliza Buceschi, Daria Bucur și Bianca Bazaliu, nu și pe Sorina Târcă, a cărei neconvocare a explicat-o AICI: De ce a fost Sorina Târcă sărită din schemă?! Explicațiile selecționerului… / Punctul de vedere al președintelui FRH.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button