Handbal

BRAȘOV. ȘOC. Sorina Târcă s-a gândit să renunțe la handbal. Ion Crăciun, reacție după nedreptatea făcută de selecționerul Tomas Ryde

 

La finalul meciului de la Bistrița, din turul 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin (detalii aici: BRAȘOV. CUPA EHF. Gloria Bistrița – Corona Brașov, FINAL… Echipa noastră, cu prima șansă în retur), antrenorul Coronei a vorbit, în conferința de presă, despre uun subiect fierbinte, neconvocarea Sorinei Târcă pentru Campionatul Mondial din Japonia.

Tehnicianul a făcut un anunț incredibil: „Au fost discuții chiar să se lase!”.

„În Comisia Tehnică am discutat ceva, ei au făcut altceva. Nu știu de ce se mai țin aceste ședințe. Diferența în meciul cu Bistrița a făcut-o revenirea Sorinei Târcă. Nu e ușor să șicanezi un copil. Ea să simtă că poate și tu să nu îi dai nici o șansă. Este o problemă. Handbalul nu este box, să joci la categorie. Mi se spune că este slăbuță. Ați văzut că este numai «vână». Este foarte agilă. Dacă mie mi se spune că nu are talia nu știu cui… Nici Mork nu o are. Asta este viața. Copilul ăsta suferă din alte cauze, nu din cauza valorii pe care o are. În momentul în care avem ceva cu altcineva… Se ivesc astfel de situații, iar noi la club avem o problemă delicată. Să ridici un copil căzut psihic nu este ușor. Au fost discuții chiar să se lase. Sper că fetița asta va fi foarte puternică, își va reveni și le va arăta tuturor că au greșit cu ea”, a menționat Ion Crăciun.

CITEȘTE ȘI: 

VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…

ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…

UPDATE. BRAȘOV. Mariana Târcă, RĂSPUNS DUR, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „E ceva la mijloc. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă”

BRAȘOV. Încă o REACȚIE DURĂ în scandalul apărut după selecția pentru Mondialul de handbal feminin: „Antrenorii ăștia sunt împotriva echipei României. Cum să nu le iei pe Chiper și Târcă? Înseamnă că ești incompetent”

RYD(E) și curcile de selecția pentru Mondialul de handbal feminin. Laura Chiper Moisă și Sorina Târcă, umilite de suedezul de pe banca României


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare