Handbal

BRAȘOV. CUPA EHF. Gloria Bistrița – Corona Brașov, FINAL… Echipa noastră, cu prima șansă în retur

 

Corona a tranșat în favoarea ei prima manșă a disputei cu Gloria Bistrița, din turul 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin.

Echipa noastră s-a impus cu 27-25 chiar pe terenul rivalei și este de acum mare favorită să ajungă în premieră în grupele Cupei EHF.

Meciul a fost echilibrat, formația antrenată de Ion Crăciun păstrându-și luciditatea, deși au fost câteva momente delicate. Corona s-a desprins prima la două lungimi, 4-2, însă gazdele au egalat repede și apoi s-a mers cap la cap până la pauză, unde Bistrița a intrat cu un avans de două goluri, 15-13, după o reușită venită în ultima secundă.

Partea a doua a început cu câteva ratări de ambele părți, gazdele reușind totuși să se ducă la trei goluri în față, 18-15. A fost cea mai mare diferență consemnată. Corona a ripostat însă imediat și a revenit în „coasta” rivalei. Finalul a fost la fel de echilibrat ca întregul meci. Bistrița a fost tot timpul în față, însă la doar un pas. Câteva parade ale Dacianei Hosu au făcut însă ca avantajul să treacă de partea „galben-albastrelor”, care au mers la 26-24 și au închis meciul cu 27-25.

„Mă așteptam la un joc greu. Bistrița e o echipă foarte bună, care a arătat și o formă excelentă în ultimul timp. Nu mă așteptam să mă surprindă cu centrul om la om. Au făcut-o foarte bine, ne-a fost greu, dar ne-am revenit. Le mulțumesc fetelor că nu au cedat. Am intrat în joc în repriza a doua și mă bucură acest rezultat. Nu este însă decisiv, mai este o manșă și sașnle de calificare sunt în continuare egale”, a comentat tehnicianul Coronei, Ion Crăciun.

„A fost o premieră pentru Bistrița. Din păcate am pierdut meciul. Corona Brașov era singura echipă pe care aș fi dorit să o evit. Îi cunosc valoarea. Dacă am fi fost mai concentrați… Greșelile individuale și graba au făcut diferența. Le felicit pe fete. Nu s-a decis nimic. Mai este o manșă, chiar dacă știm că ne va fi foarte greu. Corona este favorită, dar cât timp vom mai avem o șansă, o vom juca”, a punctat tehnicianul gazdelor, Horațiu Pașca.

Georgiana Ciuciulete a comentat: „Cred că a fost un meci plăcut. Ne bucurăm pentru victorie, dar ne așteptăm la un retur la fel de greu. Calificarea nu este decisă. Două goluri nu înseamnă nimic și suntem conștiente de lucrul acesta. Sper să ieșim sănătoare după această perioadă cu meciuri din 3 în 3 zile”.

„A fost un nivel ridicat. Nu cred că s-a decis calificarea. Raturul pornește de la 0-0 și șansele sunt egale. Ne-au costat lipsa de concentrare. Vom face o analiză și vom face tot ce putem să ne calificăm în grupe”, a precizat și Laura Pristaviță.

Manșa retur va avea loc la finalu săptămânii viitoare, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

 

………………………………………………………………………………………………….

 

UPDTAE. Corona a făcut o repriză secundă excelentă, a revenit și de la un handicap de trei goluri, s-a impus cu 27-25 și este favorită la calificarea în grupele Cupei EHF.

Au marcat pentru Corona: Târcă – 6 g, Pavicevic – 5 g, Ciuciulete – 4 g, Bazaliu li Buceschi – câte 3 g, Laslo, Bucur și Gomes – câte 2 g. 

………………………………………………………………………………………………….

Corona Brașov joacă la această oră, la Bistrița, cu formația locală Gloria, în prima manșă a turului 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin.

După primele 30 de minute, gazdele conduc cu 15-13.

Pentru Corona au marcat: Ciuciulete – 3 g, Laslo, Bucur, Târcă, Bazaliu și Pavicevic – câte 2 g.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button