Sport

George Scripcaru și viitoarea echipă fanion a fotbalului brașovean / Cum se va numi

George Scripcaru, candidatul PNL-PSD pentru funcția de primar al Brașovului, a vorbit ieri, la evenimentul de lansare a candidaturilor liberale în județ, și despre fotbal, un punct important al programului său electoral – Vezi AICI și AICI.

După „decesul” FC Brașov, grupare răpusă de datorii, în mare opera actualului primar, Allen Coliban (USR) – Detalii, AICI și AICI, George Scripcaru a anunțat că a înregistrat marca FCM Brașov, pentru a o securiza. Probabil, în cazul în care va câștiga alegerile, așa se va numi noua echipă de fotbal, care va fi susținută financiar și de Consiliul Județean. În mod normal, aceasta își va începe activitatea din Liga 4, vizându-se promovări succesive până în primul eșalon.

Potrivit informațiilor noastre, FCM este prescurtarea de la Fotbal Club Metropolitan.

Pe surse am aflat că se dorește ca viitorul Fotbal Club Metropolitan Brașov să se facă pe temelia ACS Steagul Roșu Brașov.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
10 zile în urmă

Sictir, Scripcarel!

Alex
10 zile în urmă

Acelasi mincinos ca in fiecare campanie electorala.

Gogutzu
9 zile în urmă

Nu te mai votează prostimea….o disparut

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare