Sport

DNA a intrat în Primărie în Cazul FC Brașov / Cum se vor recupera 3,5 milioane de lei

DNA a intrat în Primărie în Cazul FC Brașov.

Primăria Brașov a pierdut definitiv procesul intentat Curții de Conturi, care constatase într-un raport că FC Brașov a beneficiat nelegal de 3,5 milioane de lei de la bugetul local pentru sezonul 2021-2022.

Iată și soluția pronunțată ieri, în această speță, de Curtea de Apel Brașov: „Respinge contestaţia în anulare formulată împotriva deciziei civile nr. 629/R/19.10.2023 pronunţată de Curtea de Apel Braşov, Secţia de contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 115/62/2023. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 06.03.2024. Document: Hotarâre  155/2024  06.03.2024”.

În raportul Curții de Conturi vizând FC Brașov, specialiștii au scris și numele persoanelor implicate în această finanțare de 3,5 milioane de lei, astfel că, acum, Municipalitatea ar trebui să se îndrepte împotriva acestora, în instanță, pentru recuperarea prejudiciului.

Din informațiile noastre, Curtea de Conturi a găsit nereguli în finanțarea FC Brașov de către Primărie și pentru sezonul 2022-2023.

DNA a intrat în Primărie în Cazul FC Brașov

În altă ordine de idei, pe surse am aflat că procurori de la DNA au fost „în vizită” la Primăria Brașov, cerând toate documentele vizând finanțarea FC Brașov. Astfel, „gluma” începe să se îngroașe…

Se știe, din cauza datoriilor neachitate, gruparea „galben-neagră” care în vară nu a primit licența pentru Liga 2 a fost dezafiliată de la FRF – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
2 luni în urmă

Daca tot dati stirea, dati-o completa! Cine sunt persoanele citate?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare