Sport

George Scripcaru și Adrian Veștea – întâlnire cu foste glorii ale fotbalului brașovean / Ce s-a discutat

George Scripcaru și Adrian Veștea s-au întâlnit cu foste glorii ale fotbalului brașovean, duminică, discutând despre renașterea acestui sport în orașul de la poalele Tâmpei.

Se știe, în momentul de față, după ce FC Brașov a fost dezafiliată de către FRF din cauza datoriilor (Detalii, AICI), municipiul nostru mai are, în momentul de față, două reprezentante în Liga 3. Kids Tâmpa Brașov luptă pentru a prinde barajul de promovare în eșalonul secund, iar SR Brașov ocupă ultimul loc în Seria a 5-a, fiind ca și retrogradată în județ.

La această întâlnire cu reprezentanții liberali George Scripcaru și Adrian Veștea au fost prezenți, printre alții, Ioan Naghi, Ioan Mandoca, Eugen Moldovan, Vasile Gherghe, Marian Ivan, Ionuț Pârvu, Dorin Arcanu, dar și antrenorii Adrian Szabo și Paul Enache. Invitați au fost, de asemenea, Marius Lăcătuș, Adrian Ilie și Gabi Tamaș.

Despre acest eveniment, Adrian Veștea, ministru al Dezvoltării și candidat al PNL pentru șefia Consiliului Județean Brașov la alegerile din 9 iunie, a declarat: „Nu poți juca la #națională dacă nu ai o echipă #acasă! Despre echipa de acasă am discutat cu fostele stele ale FC Brașov și cu George Scripcaru, viitorul primar al Brașovului. Dar și despre cum, împreună, Primăria și Consiliul Județean Brașov, pot pune fotbalul brașovean pe picioare! De asemenea, ne preocupăm de infrastructura sportivă din municipiul Brașov, iar modernizarea Stadionului Tineretului este deja în lucru!”.

Proiectul lui George Scripcaru privind reformarea fotbalului brașovean – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
11 zile în urmă

Cine le da ideile astea penibile și idioate de campanie electorală? Chiar nu își dă seama lumea ce subspecii sunt politicienii?!

Florin
Răspunde la  Ron
11 zile în urmă

Disperarea ca nu-i mai crede nimeni, desigur, si tupeul jegos pe care-l au acesti doi analfabeti! Plus infractorii papusari care-au fost deconectati de la banul public si au inceput sa-si consume rezervele…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare