Sport

George Scripcaru, planul pentru fotbalul braşovean. Două stadioane moderne şi o echipă de top

George Scripcaru, planul pentru fotbalul braşovean. Braşovul este la luptă cu Timişoara, cel mai important oraş al României, care nu are echipă de fotbal în eșaloanele principale.

După falimentul FC Braşov, oraşul nu a mai contat în fotbalul românesc. Fanii „stegari” s-au chinuit să ducă mai departe tradiţia FC Braşov, dar nu au avut forţa de a urca mai sus de Liga 3.

Apoi, a existat proiectul New FC Braşov, unul sortit eşecului încă de la început şi care a eşuat lamentabil, după ce s-au cheltuit sume uriaşe din bani publici. Mai mult, aceşti bani au fost daţi nelegal către FC Braşov, conform deciziilor definitive ale instanțelor. Acum, aceşti bani trebuie recuperaţi. Rămâne de văzut de unde.

Pentru MyTEX, George Scripcaru, candidatul Alianţei PNL-PSD pentru Primăria Braşov la alegerile din 9 iunie, a precizat că, renaşterea fotbalului braşovean este una dintre priorităţile sale, dacă va câştiga un nou mandat, totul urmând să fie făcut în colaborare cu Adrian Veştea, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Braşov.

Astfel, George Scripcaru a precizat că în mandatul său, Braşovul va avea două stadioane moderne pentru fotbal, dar şi o echipă care să revină în elita fotbalului românesc. În plus, conducătorii acestei vor fi brașoveni, nu cum a procedat Allen Coliban, să numească, pe diferite filiere, persoane care nu au nicio legătură cu orașul nostru. Sunt vehiculate nume precum cele ale lui Marius Lăcătuș, Marian Ivan, Eugen Moldovan ori Ioan Mandoca.

George Scripcaru: „O echipă cu braşoveni pentru braşoveni”

„Nu renunţăm la «Tineretului». Vom moderniza această arenă şi o vom aduce la standarde UEFA. În plus, se va construi un stadion nou lângă Sala Polivalentă. Mai mult, la «ICIM», terenul este al Municipiului Braşov. Vom încerca să ajungem la o înţelegere cu lichidatorul de acolo şi să preluăm această bază pe care să o modernizăm. Apoi, trebuie să avem o echipă cu braşoveni pentru braşoveni. Totul trebuie făcut transparent şi profesionist. Avem în Braşov oameni de calitate care pot conduce echipa care va pleca de la zero, din Liga 4. Noi o vom duce până în Liga 2, moment în care trebuie să intervină partea privată. Dar şi aici avem soluţii. Avem un grup care se ocupă de acest aspect, care va analiza şi va decide care va fi legătura cu FC Braşov”, a declarat George Scripcaru pentru MyTex.

Din informaţiile noastre, în condiţiile asocierii cu vechiul FC Braşov şi preluarea palmaresului ar atrage datorii imense, sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple. Noua echipă a oraşului s-ar numi FCM (Fotbal Club Metropolitan) Braşov, alte detalii urmând să fie puse la punct în perioada următoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
14 zile în urmă

Mai ce ticălos! Ce mincinos și incompetent!

Florin
14 zile în urmă

Gargara sustinuta intens de ziaristi fara coloana vertebrala, dornici de a se reapuca de slugarit pe la sediile de partid feseniste. Locul acestui infractor protejat de justitia “speciala” din Romania este la lada de gunoi a politicii, ghena in care-l… Citeşte mai mult »

Gigi Bv
14 zile în urmă

A mai facut Corona prin 2010 si a dat faliment… apoi a promis ca niciodata nu va mai face echipa de fotbal… dupa care a facut iara Corona aka New FC in 2018 care iar a dat faliment anul asta…… Citeşte mai mult »

Mihai
10 zile în urmă

“Cui nu-i place la Brașov să se mute” – Nu am sa uit niciodată cuvintele astea când toată lumea se plângea de mirosul de la groapa de gunoi din Brașov, asta a fost răspunsul tău, cu ghilimelele de rigoare! Nu… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare