Sport

CORONA BRAȘOV. Cum s-ar fi petrecut faptele în cazul celor 3 handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping?!…

 

Președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, este plecat la București, însă am primit câteva informații despre modul cum s-ar fi derulat faptele în cazul celor trei handbaliste „galben-albastre”, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daciana Hossu, suspectate că au încălcat regulamentul antidoping.

Astfel, am fost informați că totul a început în data de 29 octombrie, când cele trei jucătoare amintite au postat poze de la tratamentele efectuate pe conturile lor de Instagram. Erau convinse că procedurile sunt perfect legale, astfel că n-au avut de ce se ascunde.

Înainte de a merge la clinica respectivă, medicul echipei, Marius Capră, s-a interesat dacă procedurile efectuate respectă toate regulile antidpoing. I s-a transmis, răspicat, că nu este nici o problemă, că tratamentul este perfect „curat”. Și președintele clubului, Liviu Dragomir, a fost la clinica respectivă, unde i s-a spus că nu sunt absolut nici un fel de probleme cu terapia laser folosită.

Însă, ANAD, la capitolul metode interzise, prevede „manipularea sângelui și a componentelor sale”, iar la punctul M 1.3 este scris „prin orice mijloace fizice sau chimice”.

Apoi, prin hârtiile oficiale ale acestui caz se pare că că s-a specificat că sunt doar suspiciuni de încălcare a regulamentului antidoping la adresa lui Laslo, Bazaliu și Hossu, cele trei sportive nefiind acuzate.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. CUTREMUR LA CORONA. Trei jucătoare în pericol de suspendare pentru că ar fi folosit o terapie interzisă.

BRAȘOV. Alo, la Corona răspunde cineva?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare