Sport

Arina Sabalenka s-a afișat cu noua cucerire, un bărbat căsătorit

Arina Sabalenka s-a afișat cu noua cucerire, un bărbat căsătorit

Tenismena Arina Sabalenka, locul 2 mondial, care s-a confruntat în luna martie cu vestea teribilă a morții fostului iubit, Konstantin Koltsov, găsit decedat la un hotel din Miami, chiar în timpul turneului din Florida la care jucătoarea din Belarus lua parte, și-a refăcut în scurt timp viața sentimentală, scrie ziare.com.

Astfel, au fost confirmate zvonurile că Arina Sabalenka formează un cuplu cu omul de afaceri Georgios Frangoulis (CEO-ul companiei Oakberry), un bărbat căsătorit.

Sabalenka și Frangoulis s-au afișat pentru prima dată împreună, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți, la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola, în Italia, la finalul săptămânii trecute.

Sabalenka e acuzată din nou de faptul că distruge căsnicii, așa cum s-a întâmplat și în relația cu Koltsov, care și-a abandonat soția și copiii.

De această dată, partenera de viață a lui Frangoulis e decisă să pună capăt căsniciei.

Sunt căsătorită cu Georgios. Dar voi cere divorțul. Au o aventură din California, de la Indian Wells”, a spus femeia, conform presei internaționale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
23 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button