Sport

Bernd Storck continuă la Sepsi Sf. Gheorghe / Contract până în…

Bernd Storck continuă la Sepsi Sf. Gheorghe.

Clubul covăsnean a anunțat că antrenorul principal Bernd Storck şi-a prelungit contractul până în vara anului 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. El va avea un salariu de 16.000-18.000 euro lunar.

Antrenorul secund Czuczi Mátyás a semnat, de asemenea, contract pentru sezonul competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Bernd Storck continuă la Sepsi Sf. Gheorghe

Antrenorul german a sosit la gruparea din Covasna, fiind propus din Ungaria. El l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu la finele lunii noiembrie 2023. Cu Bernd Storck la comandă, Sepsi a reușit să se califice în play-off-ul Superligii, terminând campionatul pe locul 5.

De la formația din Sf. Gheorghe au plecat Mihai Bălașa, Mario Rondon, Jonathan Rodriguez, Adnan Aganovic, Varga Roland, Pavol Safrankoși și Andres Dumitrescu. La capitolul sosiri sunt doi jucători din Serbia – Detalii, AICI, dar și Marius Coman, atacantul echipei Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button