112

Un tânăr din județul Brașov are dosar penal după ce și-a amenințat tatăl și i-a spart geamurile casei

Un tânăr de 29 de ani, din județul Brașov, are dosar penal după ce și-a amenințat tatăl și i-a spart geamurile casei, distrugând totodată și poarta de acces în gospodărie.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului care ar fi adresat amenințări la adresa vieții tatălui său și ar fi provocat distrugerile.

„La data de 21 mai a.c, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați de către un bărbat din comuna Recea, județ Brașov, cu privire la faptul că fiul său i-ar fi adresat amenințări la adresa vieții și ar fi provocat distrugeri imobilului în care acesta locuiește.


În urma sesizării primite, polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel, pe fondul unui conflict mai vechi și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data menționată, tatăl ar fi fost amenințat de fiul său, un bărbat de 29 de ani, context în care acesta ar fi distrus geamurile și poarta de acces a imobilului în care locuiește tatăl său”
, a informat IPJ Brașov.


După ce au întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat că există risc iminent de violență, pe numele bărbatului de 29 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințare” și „distrugere”. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button