Delicte

Doi tineri din județul Brașov sunt cercetați pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

Doi tineri din județul Brașov sunt cercetați pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Iată primul caz, despre care a informat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov: „La data de 21 mai a.c., în jurul orei 20:30, pe strada Brașovului, din localitatea Bod, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au oprit, pentru control, un ansamblu de vehicule, compus dintr-un autoturism și o remorcă.

După ce a fost identificat bărbatul de la volan, de 27 de ani, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule pe care îl conducea.
De asemenea, în urma verificărilor întreprinse, a rezultat faptul că proprietarul vehiculelor, pasager aflat în autoturism, ar fi încredințat ansamblul bărbatului de la volan, deși ar fi cunoscut faptul că acesta nu deține categoria corespunzătoare a permisului de conducere”.


Al doilea caz a fost înregistrat în aceeași zi. În timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control al traficului rutier, polițiștii din Săcele au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Mihai Viteazul, din localitate.
„Cu ocazia controlului efectuat cu privire la legalitatea documentelor, polițiștii au constatat că tânărul de la volan, de 21 de ani, are permisul de conducere suspendat, pentru abateri rutiere săvârșite anterior”, a explicat Poliția.


În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Acestea sunt instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button