Sport

Arpad Mihaly, anunţ important: „Majoritatea băieţilor…”. Ce se va întâmpla la Corona în sezonul viitor

Arpad Mihaly, managerul secţiei de hochei de la Corona Braşov, a vorbit despre reuşitele echipei din acest sezon, dar şi despre planurile pentru sezonul viitor.

„A fost greu. Felicitări băieţilor şi staff-ului. Am muncit foarte mult, dar au venit şi rezultatele. Mă bucur că am reuşit să câştigăm tot ce se putea câştiga în acest sezon. Au fost suişuri şi coborâşuri, dar cred că am reuşit să aducem jucători care ne-au ajutat. Important este însă că s-a creat o echipă la Braşov. Asta am urmărit, să avem în vestiar caractere şi să fim o echipă. Nu am căutat neapărat staruri, am vrut să avem un grup puternic. Băieţii au arătat ca au carcater, s-au ajutat, au jucat unul pentru altul”, a spus Mihaly.

Despre sezonul viitor, Arpad Mihaly a comentat: „Avem deja un plan. Majoritatea băieţilor vor continua şi în sezonul viitor. Ne-a, înţeles deja cu ei. Si români şi străini. Vom şi aduce întăririle de care avem nevoie. Sunt sigur că în sezonul viitor va fi mai greu. Presiunea va fi pe noi şi toată lumea va încerca să ne învingă. Suntem pregătiţi însă să facem treabă şi în sezonul viitor. Acum însă trebuie să ne odihnim, pentru că vom avea din nou treabă”.

Arpad Mihaly: „Cupa Continentală, un obiectiv”

Totodată, pentru sezonul viitor, „lupii” vor încerca să faca o figură frumoasă şi în Cupa Continentală. „Va fi un obiectiv. Vom avea echipa completă până la primele meciuri din Cupa Continentală, nu cum s-a întâmplat în acest sezon”, a încheiat Arpad Mihaly.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare