Sport

Corona Braşov über alles! „Lupii” au încheiat entuziasmant un sezon fabulos. „Acest grup nu renunţă niciodată, luptă până la capăt” – FOTO+VIDEO şi toate reacţiile

Corona Braşov über alles! Braşovul a câştigat tot ce se putea câştiga în acest sezon în hochei. După Cupa României şi Erste Liga, „lupii” s-au încoronat aseară în Liga Naţională şi au reuşit o triplă istorică, după un sezon cu adevărat fabulos. Pe lângă cele trei trofee, poate la fel de important este faptul că sub Tâmpa s-a format o adevărată echipă.

Corona Braşov über alles! Trăirile şi întâmplările din tot sezonul s-au regăsit aproape la indigo în meciul 2 al finalei LNH cu Sport Club Miercurea Ciuc. La Patinoarul Olimpic, Corona Braşov a început excelent şi Piche a deschis scorul în minutul 2. A urmat însă o perioadă mai grea, oaspeţii reuşind să revină pe tabelă. Becze a egalat în minutul 10, iar în repriza a doua ciucanii au construit un avantaj de două goluri, Rutkowski şi Peter făcând ca tabela să arate 1-3. Mai mult, au fost şi probleme medicale cu Borysenko, Gliga şi Blackwater, dar s-a trecut şi peste acest impediment. Până la pauza a doua Koger a redus din handicap. În minutul 48, S. Rokaly a refăcut avantajul de două goluri al harghitenilor. Finalul a fost însă unul de vis şi a amintit de o altă finală câştigată cu SC Miercurea Ciuc, cu un gol de la linia albastră marcat de Kevin Wehrs. Zagidullin a readus suspansul în minutul 49, iar Valchar a restabilit egalitatea, 4-4, în minutul 55. Cornet, cu un gol în inferioritate, a făcut 5-4 pentru Corona Braşov şi a declanşat nebunia în tribune. Scorul final, 6-4, a fost stabilit de Koger, cu o reuşită în poarta goală.

Astfel, cu 2-0 la general, Corona Braşov s-a impus în finală şi a cucerit al şaselea titlu în România, după cele din 2014, 2017, 2019, 2021 şi 2023.

Corona Braşov über alles! „Nimic nu poate să ne doboare” şi „Nu am fi reuşit fără aceşti fani minunaţi”

„Este incredibil. Grupul acesta este aici să câştige. Întregul sezon ne-am luptat şi nu am renunţat niciodată. Am fost conduşi cu 2-0 le general de DVTK în sferturile Erste Liga, am revenit. În primul meci al finalei cu Ferencvaros, am fost conduşi cu 3-0, am revenit. Acum, cu 13 minute înainte de final eram conduşi cu 4-2… Acest grup nu renunţă niciodată, luptă până la capăt. Nu am fi reuşit însă nimic fără aceşti fani minunaţi care au fost alături de noi necondiţionat, indiferen de scor, de situaţie. Cei mai tari fani din ligă”, a spus Daniel Koger.

„Încă nu pot să realizez ce s-a întâmplat. Am câştigat trei trofee în acest sezon. Sunt mândru de băieţi, suntem un grup extraordinar. Cred că am meritat. Nu e nimic complicat, noi dăm totul în fiecare secundă şi aşteptăm să avem o şansă pe care să o fructificăm. Am făcut asta şi acum. Dumnezeule, ce fani avem. Ar fi multe de spus pe această temă. Nu am văzut aşa ceva niciodată în viaţa mea. Sunt minunaţi”, a declarat imediat după meci şi Albert Zagidullin.

„Este cel mai tare grup de jucători aici. Incredibil. Ne ajutăm, ne împingem să dăm tot ce avem şi nimic nu poate să ne doboare”, a menţionat Chase Schaber.

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm cu 2-0 şi nu a mai fost nevoie de meciul al treilea şi că am putut să ne bucuărm în faţa fanilor noştri. Este prima triplă pentru această echipă şi ne bucurăm că am reuşit”, a punctat şi Roberto Gliga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
12 zile în urmă

[…] „Este incredibil. Grupul acesta este aici să câştige. Întregul sezon ne-am luptat şi nu am renunţat niciodată. Am fost conduşi cu 2-0 le general de DVTK în sferturile Erste Liga, am revenit. În primul meci al finalei cu Ferencvaros,… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare