Dosare

BRAŞOV. Aristotel Căncescu se mută la vila din Râşnov

  • cancesculaaudieri2.jpg
 

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, nu scapă de arestul la domiciliu, aşa cum şi-ar fi dorit, dar a obţinut permisiunea de a locui în continuare la vila lui din localitatea Râşnov. 

Magistraţii Tribunalului Braşov au respins, ieri, cerea formulată de Căncescu pentru a-i fi revocată măsura arestului la domiciliu, solicitând să fie judecat sub control judiciar, însă i s-a aprobat să locuiască la Râşnov.

Amintim că Aristotel Căncescu a fost arestat preventiv în data de 25 octombrie 2015. La sfârşitul lunii februarie a fost eliberat, fiind transferat în arest la domiciliu, într-o locuinţă din Braşov. 

În şedinţa de ieri de la Tribunalul Braşov, magistraţii au admis cererea lui Căncescu de a i se pune la dispoziţie copiile înregistrărilor făcute de DNA în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani. 

Decizia nu este definitivă, existând posibilitatea contestării în termen de 48 de ore. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button