Dosare

Profesor de liceu, arestat pentru că trăia cu o elevă

  • arestat_4.jpg
 

Un profesor de la un liceu din Balş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu o elevă de clasa a IX-a. Dascălul în vârstă de 44 de ani şi fata cu 29 de ani mai tânără ar fi avut o relaţie ce dura de o jumătate de an, relatează Știrile PRO TV.  Mama elevei este cea care a aflat de relaţia dintre fiica ei şi profesorul de muzică, după ce a găsit mai multe mesaje în telefonul adolescentei.

Nu este o relație între profesor și eleva de la clasă pentru că lucrurile sunt mai vechi decât de câteva zile de când a început şcoala și cazul așa cum am aflat până în acest moment este din afara școlii, nu este ca urmare a relației dintre profesor și eleva de la clasă, este venit din spate că eleva e nouă la noi în școală. Suntem bulversați și șocați toţi de situația aceasta, pentru noi este o surpriză și o mare dezamăgire că ni se întâmplă una ca asta de la un coleg care până ieri nu am avut niciun fel de semnal, semn ca să ne putem gândi la chestia asta”, a declarat Marian Anghel, directorul Liceului Teoretic Petre Pandrea din Balș.

Soția profesorului este plecată la muncă în străinătate. Dar cei care îl cunosc pe bărbat spun că are o familie frumoasă și sunt şocaţi de întreaga poveste. Profesorul de muzică predă de 20 de ani și nu a avut niciodată abateri disciplinare, spun colegii săi. În ceea ce o priveşte pe fata de 15 ani, dacă părinţii vor solicita, ea va putea beneficia de şedinţe de consiliere cu psihologul unității de învățământ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Un minor din județul Covasna s-a prezentat zilele trecute la o unitate medicală, relatând că a fost agresat de un cadru didactic. […]

Back to top button